Eén zorg minder (of eigenlijk twéé)….

… namelijk dat de vlek die op een van de beelden te zien was, géén tumor in de darm laat zien. Bij een koloscopie vandaag blijkt de darm pico bello in orde te zijn. We kunnen dus één mogelijk probleem wegstrepen.

Het bloedbeeld dat uit BIJNA alle tests naar voren is gekomen blijkt voor de hematologen géén reden om te verwachten dat Peters leukemie terug zou zijn. Wel is het wachten nog altijd op de uitslag van de ‘chimérisme’-test, waaruit meer over de staat van Peters bloed duidelijk zal worden.

Om te weten waar dán de symptomen vandaan komen, wordt er op 13 juli een PET-scan gedaan. Het blijft dus nog eventjes spannend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.