Opnieuw zorgen….

…. dit keer over Peters gezondheid. Acht jaar na de vaststelling dat hij Leukemie had, zeveneneenhalf jaar na de stamceltransplantatie die hij daarvoor kreeg, deden zich een aantal symptomen voor die ons – én de behandelend artsen – ongerust maakten: vermoeidheid, koorts, gewichtsverlies.

Hoewel het nog helemaal niet gezegd is dat de symptomen wijzen op een terugkeer van de leukemie zijn er voor de zekerheid een aantal testen gedaan; helaas vergen die allemaal wat tijd voor ze uitsluitsel geven. Intussen is al wél gevonden, dat iets in zijn darmen er niet helemaal normaal uitziet op de scans en echo’s. Daarvoor komt volgende week een extra onderzoek.

Als er duidelijkheid is over beide zaken, zullen we dat melden. Vooralsnog is het “afwachten en geduld oefenen”…

5 Antwoorden op “Opnieuw zorgen….

  1. We weten dat bij wat voor soort kanker deze na behandeling niet verdwijnt maar slapend aanwezig blijft. Hoop dat Peter hier mee om kan gaan want ik weet hoe zwaar dat is.Gelukkig hebben jullie steun aan elkaar zoals ik dat aan Klara heb. Sorry, de vorige keer kon ik door mijn eigen gevoelens over wat er dan door je heen gaat niet meer zeggen dan Sterkte. Nu, ik leef uiteraard met jullie mee. Henk

    1. Dank voor je lieve woorden; ik snapte al dat zo’n bericht je niet onberoerd laat, maar vond óók alleen ‘sterkte’ al heel troostend. De eerste onderzoeken geven nog geen uitsluitsel over de leukemie, wél over het feit dat er géén andere tumoren in het spel lijken te zijn (althans volgens de coloscopie). Uitslag over de leukemie over 1 à 4 dagen…. duimen dus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.