Quo usque tandem abutere….

…. oftewel “hoe lang nog gaan jullie misbruik maken van ons geduld”? Dit citaat uit een werk van Cicero beschrijft aardig ons gevoel bij de lange duur van de onderzoeken, die de oorzaak van Peters malaise aan het licht moeten brengen.

Goed nieuws: het is géén terugkeer van de leukemie (al deden de symptomen dat eerst wel vrezen) en het is óók geen tumor! Dat heeft een PET-scan vandaag uitgewezen. Hoera!

Het slechte nieuws: er moet nog worden gezocht naar de oorzaak van zijn vermoeidheid, gewichtsverlies en koorts. De enige aanwijzing in de scan lijkt te wijzen op een niersteen, maar gek genoeg is die op een vorige opname niet te zien. Hij moet dus naar een uroloog, maar omdat het vakantietijd is in een al zwaar overbelaste gezondheidszorg, zou dat zó maar even kunnen gaan duren. Hoe lang nog, dames en heren medici, gaan jullie ons geduld op de proef stellen?

2 Antwoorden op “Quo usque tandem abutere….

  1. Ich habe mit Freunden Euer xamiges Grundstück angesehen. Wunderschön war es, doch waren bestimmte Faktoren, die es für mich nicht zuliesen. Ich denke immer wieder an Euch und freue mich, dass ihr immer noch so mutig seid.
    Ich drücke Euch die Daumen, dass Ihr das Richtige für Euch findet.
    Herzlich Angelika

    1. Leider hat die Google Maschine Fehler reingeschmuggelt. Ich konnte nicht mehr korrigieren. “Damaliges” Grundstück meinte ich. Auch andere Fehler sind drin!
      Anyway alles Gute für Euch!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.