Operatie geslaagd…. patiënt leeft nog!

Op Dinsdag 1 December is in het universitair ziekenhuis van Besançon de tumor op mijn rechter niet verwijderd, met behulp van een operatie-robot. De operatie is geslaagd, maar wel is men ZES uur lang bezig geweest; de geplande DRIE gaatjes in de buikwand werden er ZES. En vooral het bijkomen van de narcose zal wel enige tijd gaan vergen: ik ben ook vier dagen later nog redelijk gammel en uit vorm.

Nu volgt een maand van dagelijkse trombose-injecties (die we gelukkig zelf kunnen toedienen), steunkousen, regelmatige bloedonderzoeken en zo meer. Dan op 11 januari een controle-afspraak. Maar voorlopig gaan we er vanuit dat het hoofdstuk nierkanker ook weer afgesloten kan worden.

Eén antwoord op “Operatie geslaagd…. patiënt leeft nog!”

  1. “Operatie geslaagd” gefeliciteerd daar mee, jammer dat het kennelijk ook ‘een beetje’ tegen zat, als het resultaat maar goed is!!
    Een voorspoedig herstel gewenst.
    Liefs en groet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.