Lockdown!

Met ingang van 30 october 00:00 uur is in Frankrijk weer een lockdown van kracht. Net zoals in Maart betekent dat: niet meer de deur uit, behalve voor dringende boodschappen, medische afspraken en formele verplichtingen. Er moet dus weer een briefje mee. En het sluit naadloos aan op de vrijwillige quarantaine, waarin Peter en ik zaten sinds de kok van een van onze restaurants positief testte (want we hadden daar nét gegeten!). Allebei nog gezond, met genoeg te doen en zes nieuwe boeken van Donner, dus we komen het wel door….

Wél te hopen dat ze niet weer beginnen met het afschalen van de zorg, want we wachten nu allebei op een medische ingreep (en al dat geschuif is slecht voor het moreel!)

Eén antwoord op “Lockdown!”

  1. Tja heren, dat is wel wat anders dan: ober, er zit een haar in mijn soep. Gelukkig kunnen jullie zelf heerlijk koken, dat scheelt. Ik duim voor een plek in het ziekenhuis, maar anders moet de robot maar gewoon bij jullie thuis komen. Sterkte!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.