Dakloos….

… dat is wat we officieel zijn nu! Omdat op 14 oktober de koopacte van het Domaine du Bac getekend is staan we, formeel althans, op straat. Onze huizenzoekacties hebben nog altijd geen nieuw huis opgeleverd, en zelfs als dat deze week zou gebeuren duurt het nog altijd een paar maanden voordat de koopprocedure rond is. We zijn wel over een paar huurhuizen bezig, als tussentijdse oplossing, maar ook daar is nog geen definitief resultaat.

Gelukkig zijn de kopers van het Domaine du Bac heel flexibel: ze staan ons toe om ook ná de ondertekening van de koopacte in het grote huis (rue du bac 3) te blijven, tot we elders een nieuwe stek hebben. Waar vínd je zo’n koper nog?

Eén antwoord op “Dakloos….”

  1. Maar zulke kopers waren jullie zelf ook: denk maar aan de Oekraïners (en mijzelf e.v.a. in een grijs verleden). Succes met de zoektocht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.