Stress, maar ook ontspanning….

…. nu Liana, Alex, Narine, Petro en Nataliia (=van rechts naar links) een paar dagen hebben kunnen wennen. In tegenstelling tot hun eerdere vluchtadressen hebben ze hier allemaal hun eigen kamer en voorzieningen. En met wat passen, meten en improviseren blijkt er in ons gastenhuisje héél wat mogelijk. En we krijgen nu hulp in de tuin, taart bij de koffie, een gratis hond en héél veel dankbaarheid (soms té veel, maar ja, verplaats je maar eens in hun situatie…)

Eén antwoord op “Stress, maar ook ontspanning….”

  1. Wat een goeie actie van jullie. Die paranoïde psychopaat in het Kremlin heeft onze rustige oude dag behoorlijk verstoord, maar déze mensen hebben zo’n beetje hun hele bestaan verloren. Andere bezoekers nemen zonder twijfel met liefde genoegen met een slaapplek op de bank om ze te helpen. Zeker als daar een heerlijke kom borsjt tegenover staat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.