Vluchtelingen in het Domaine-du-Bac….

… was iets wat tot voor kort ondenkbaar zou zijn geweest. Toch verblijven er sinds een paar dagen vijf Oekraïense vluchtelingen in het kleine huis en ook in de annex: Liana, Alex, Narine, Natalia en Petro. Hoewel ze hebben beloofd om bij het eerste teken plaats te maken voor mensen die eventueel in het huis of de annex zouden willen logeren, denken wij dat we hen voorlopig maar de prioriteit moeten geven. Logeergasten kunnen desgewenst in een van de andere slaapkamers van het grote huis terecht. Hopelijk een tijdelijke maatregel, maar met Poetin weet je het maar nooit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.