Rue du Bac 1 is totaal opgefrist!

Eén dag later dan gepland – omdat de benodigde verf op zich liet wachten – is het ‘kleine huis’ (Rue du Bac 1) klaar, nadat het van top tot teen onder handen is genomen. Alle luiken nieuw of als nieuw, alle ijzerwerk geschuurd, ontroest en in de verf, kleine reparaties aan de muren, die ook nog opnieuw geverfd zijn, en het metalen frame van de “véranda” is van nieuwe stukken voorzien waar de oude verroest waren, en ook de deur is van nieuwe staalplaten voorzien. Als in de loop van deze maand het ‘glazen kunstwerk’ wordt aangebracht, kan het huis er weer minstens twintig jaar tegen! En met de versoepelingen van de inreisregels – per 9 juni aanstaande – is het huis klaar om weer veel tijdelijke bewoners te ontvangen.

Om een foto groter te bekijken, kan je er met de rechter muistoets op klikken om hem in een nieuw tabblad te openen. De afbeelding wordt dan veel groter weergegeven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.