Nog steeds in lockdown…

… en dus begint de restauratie van het kleine huis serieuze vormen aan te nemen: De gevels van het huis en van de “annexe” zijn opnieuw in de witte verf gezet, de meeste luiken zijn vernieuwd óf grondig gerestaureerd…

… en als laatste komt nu het karakteristieke portaaltje aan de beurt: het oude glas is eruit, het ijzerwerk is schoongemaakt, roestige stukken zijn eruit gesneden en in afwachting van het nieuwe glaskunstwerk zijn de stalen ribben alvast zwart geverfd.

Als op 3 mei de reisbeperkingen vervallen, is het huis grotendeels klaar. Dát is nog eens efficiënt werken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.