De operatie…

… van mijn nier staat gepland voor 20 November! Opname op 19 November des middags, na een voorafgaand consult bij de anesthesist natuurlijk, en voorafgegaan door een THUISQUARANTAINE van maar liefst twee weken. Uit het pak papier, dat men mij heeft toegestuurd ter informatie, kan ik afleiden dat vergeleken bij alle bijverschijnselen en complicaties van de ingreep, Corona nog maar een peulenschil is.

De nier wordt NIET weggehaald: men denkt dat het goed te doen is om enkel de tumor te verwijderen en de nier zelf intact te laten. Laten we hopen dat ze gelijk hebben!

Hoe het ook zij, het zal 5 à 7 dagen ziekenhuis worden, gevolgd door een tijdje revalideren thuis. Nou nog hopen, dat de ingreep en alles eromheen niet weer wordt uitgesteld vanwege de overbelasting van de ziekenhuizen…

3 Antwoorden op “De operatie…

  1. Sterkte Hans, alles sal goed kom zoals ze dacht ik in Zuid Afrika zouden zeggen. Nog even de billen tegen elkaar. Ik voel met je mee.

  2. Hier heet het ‘afschalen’ tegenwoordig als afspraken vanwege corona niet doorgaan.
    Ik hoop dat de afspraak bij jullie gewoon doorgaat, het duurt toch al lang genoeg èn dat jullie prettige herfstweken tegemoet gaan.
    De herfst moet prachtig zijn in Ray sur Saone, denk ik.
    Liefs en groet ook van Tootje en Mary

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.