Kabbelzomer…

Deze vreemde corona-zomer begint alweer op zijn einde te lopen. We hebben bij nader inzien afgezien van reizen naar het buitenland: om te beginnen was de voortdurende verandering van corona-regels niet echt goed voorspelbaar, en bovendien vonden we dat we aanmerkelijk beter af waren op het Domaine du Bac, zowel qua risico op besmetting (hier: NUL) als qua plezier en comfort. We hebben heel wat vrienden kunnen ontvangen, après tout, en dus was het eigenlijk een net zo gezellige en plezierige zomer als anders.

Met de nieroperatie die pas in November of daaromtrent gaat gebeuren hebben we tot eind van de herfst de handen vrij, en bovendien is de (relatieve) goedaardigheid van de tumor (die van een type is die maar héél zelden uitzaait) niet heel zorgwekkend.

Dezer weken komen er wellicht nog een paar na-zomergasten, en dan kunnen we ons weer voorbereiden op de herfst en de winter. Héél misschien reizen we nog naar Amsterdam, omdat het zien van de stad ZONDER toeristen ons wel bijzonder lijkt. Maar er ligt nog niks vast.

2 Antwoorden op “Kabbelzomer…

  1. Fijn dat de tumor waarschijnlijk goedaardig is. Hier is er nog niets echt bekend, mijn rechter stemband is weg gelazerd maar na de controle een week er na waren ze toch bang dat het ook nog doorgeslagen was naar het kraakbeen er achter. Blijf dus onder controle, eerst hier een scan in Paray en 8 okt. weer een kijk operatie. Ik heb gelukkig een goede steun aan Klara. Trouwens bellen hoeft niet want ik heb bijna geen stem meer. Lekker rustig hier dus, wel weer een aanloop poes er bij.
    Groetjes, Henk

  2. Trouwens als het ook een kankertumor zou blijken te zijn geef ik je re raad om contact op te nemen met het : Centre Leon BERARD in Lyon gespecialiseerd op kanker en zeer secuur. Hoop dat het niet nodig is, sterkte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.