75 maanden BLOG….

Op 20 mei 2018 publiceerden we voor het eerst een blog. De hoop was, dat de korte berichten ons onafhankelijk van Facebook zouden maken, waarover iedereen een steeds negatiever beeld kreeg. We kunnen niet zeggen, dat dit gelukt is, maar de blog heeft de meer dan zes jaren wél overleefd, en nog altijd publiceren we berichtjes als er vermeldenswaardige dingen aan de hand zijn.

Begonnen ruim vóór de Corona-pandemie, in de tijd dat Peter nog herstellende was van zijn – nu geheel genezen – leukemie, toen we nog in het Domaine du Bac woonden in de Haute Saône, zag de wereld er toen dus héél anders uit. Het was nog vóór de oorlogen in de Oekraine en in Gaza, het was nog in de tijd dat er nog een pietsje intelligentie leek te schuilen in Wladimir Poetin, en het was lang voor Nederland werd uitgeleverd aan extreemrechtse halve garen (en voor in Frankrijk over enkele weken misschien wel hetzelfde gaat gebeuren).

Met het machtigste land ter wereld overgeleverd aan één van twee hoogbejaarde presidentskandidaten (waarvan misschien de oudste wint, maar waarschijnlijk de meest gestoorde) en met een almaar dichterbij komende klimaatcrisis, is het onmogelijk om te weten waar we over nog eens 75 maanden zullen zijn. Wij hebben, nu het nog kan, besloten om de komende maand maar weer eens vijf dagen of zo in Amsterdam door te brengen. Even vrienden zien, haring eten, inkopen bij de toko en zo. Even helemaal weg….

Eén antwoord op “75 maanden BLOG….”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.