74 jaar geleden….

…. werd ik geboren. Zodat op de foto goed te zien is dat ik geen zestien meer ben. Wat niet wegneemt, dat ik óók na 74 jaren nog altijd kan lopen, kan praten, kan eten en kan genieten. En omdat ik al die dingen nog steeds doe samen met mijn steun-en-toeverlaat-en-favoriete-chef-kok, is er vooralsnog alle reden om daar nog even mee door te willen gaan. ÓP naar de 75 jaar dus: op de 25ste van de 5de maand van 2025 wordt ik 75! Oók zo gek op lustra?

4 Antwoorden op “74 jaar geleden….

  1. Leuk om een foto van je te zien op je 74e.
    Je ziet er goed èn gelukkig uit, houen zo en gefeliciteerd. José

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.