Verhuisd…

… zijn we sinds 22 november, dus al weer bijna een maand! Nadat Peter succesvol is geopereerd aan zijn niersteen, zijn we gaan opruimen, inpakken en voorbereiden voor het transport van al onze meuk naar Barjac. Op 21 November kwam de verhuizer alles inladen, op 22 November werd alles weer uitgeladen bij het nieuwe (maar stokoude) huis.

En hier zitten we dan, lekker in de zon op het “winter-terras” (ja, er is ook een “zomer-terras”). De meeste “te regelen” zaken zijn intussen geregeld (al plagen de twee grootste Internet-providers van Frankrijk, Orange en SFR, ons nog altijd met aansluitingen die niet mogelijk blijken, verbindingen die niet kloppen en bureaucratische regels die oplossingen in de weg staan).

Zelf beginnen we ons al op ons gemak te voelen en we hebben ook al heel wat mensen leren kennen: dat gaat hier een stuk gemakkelijker dan in Nïmes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.