Update medische zaken…

… van Peter. De slotconclusie van drie maanden zoeken, onderzoeken, bezoeken en verder zoeken is nu: er moet een kleine operatie worden uitgevoerd om een soort niersteen, die een deel van de urineleiders lijkt te blokkeren, weg te halen. Met een beetje geluk kan dat met camera’s en beiteltjes door een slangetje (maar als dat niet lukt moeten ze alsnog iets anders bedenken). De eerste poging gaat half September gebeuren. Intussen “genieten” wij van de zomerse temperaturen (40 graden en hoger!). Op de foto zitten we op een van onze favoriete terrassen, “les Jardins de la Fontaine”, samen met vriendin Dorien en haar leen-hond Olga aan een glaasje wit…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.