Het allerlaatste beeld….

.

… van Ray-sur-Saône: het zicht op de Saône vanuit de woonkamer van ons huis. We zijn twee dagen terug geweest in het Domaine du Bac om het huis waar we de laatste weken nog hebben gewoond leeg en op te ruimen en om het schoon te maken voor de overdracht aan de nieuwe eigenaar.

Het is een vreemd beeld, zo’n lege kamer. Maar toch zal onze herinnering aan het Domaine du Bac een heel dierbare blijven. De nieuwe eigenaar, die ons ruimhartig heeft toegestaan er ook ná de koopovereenkomst nog te blijven, heeft grootse plannen met het domein en is die ook al deels aan het realiseren. Met hem en zijn vriendin zijn we aardig bevriend geraakt.

Na de verkoop van ons bedrijf in 2015 – toen iedereen ons waarschuwde voor de ‘gevaren’ van gedoe rond de verkoop – is dit onze twééde grote verkoop – en wéér werden we vaak gewaarschuwd voor de ‘risico’s en gevaren’ terwijl die volledig zijn uitgebleven.

We hopen dat de nieuwe eigenaars nét zo van het domein gaan genieten als wij gedaan hebben. We gunnen het hen helemaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.