De laatste zomermaand….

…. is alweer aangebroken! Een nogal wisselende zomer, waarin het ‘bezoek’ laat op gang kwam ( pas op 24 juli in plaats van half mei!) maar er toch nog tien vrienden en vriendinnen geweest zijn. Leuk!

Om de tijd te doden zijn we ook zélf nog even naar Amsterdam geweest de eerste dagen van Juli, en natuurlijk maken we veel kleine reisjes in de buurt met onze ‘elektrieke auto’

(hier aan de gratis lader ergens langs het Canal entre Champagne et Bourgogne, waar bevriende schippers langs kwamen varen): de Vogezen, alwaar bij vrienden op bezoek, weer heel wat nieuwe rivierbronnen (de Aude, de Vingeanne, de Marne), we overwegen ook om nóg een reisje naar Nederland te doen, begin September.

Helaas moesten we ook enkele bezoekers afzeggen, omdat die zich, om hen moverende redenen, niet hadden laten vaccineren en de immuniteits-perikelen van Peter na zijn stamceltransplantatie dan dus te veel risico opleveren. Mensen als hij worden dus langer op de proef gesteld! Het zou goed zijn als de vaccinweigeraars zich dat terdege realiseren (en vooral als ze zich blijken te baseren op volkomen onwetenschappelijke feiten!).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.