Steeds sneller zijn….

… de kerncijfers van de Covid-19-besmettingen in Frankrijk gedaald. Sinds 9 juni laat het land al weer andere EU-burgers toe, en sinds diezelfde datum is ook de in- en doorreis van België weer toegestaan. En sinds 24 juni zijn de laatste beperkende maatregelen aan Nederlandse kant opgeheven en is zowel de heenreis naar Frankrijk als terugreis naar Nederland vrij en toegestaan, zonder tests en quarantaine. Wel is er een bewijs van vaccinatie nodig (of een PCR-test als men niet is gevaccineerd). Het EU-Coronapaspoort waarmee vaccinatie kan worden aangetoond is er intussen ook; een papieren bewijs volstaat óók.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.