Gratis vakantiehuis?

Gratis vakantiehuizen in Ray-sur-Saône!

Beste vrienden en familie. Net zoals na de vorige lock-down hebben wij de laatste maanden het gebruikelijke bezoek van vrienden en familie heftig gemist. Daarom bieden we de komende zomer – dus ná de beperkende maatregelen – onze twee huisjes opnieuw gratis aan voor gebruik door vrienden en familie (die dus desgewenst ook anderen mee kunnen nemen). Liefst voor een duur van tussen de drie en zeven dagen (en afhankelijk van beschikbaarheid op de gewenste datum: wie het eerst komt die het eerst maalt!). Waarschijnlijk gaat Frankrijk (en België) ergens in de lente weer ‘open’. Wie geïnteresseerd is, doet er goed aan dat even te melden, dan kunnen we lijstjes aanleggen van de gebruiksdata. We hopen sommigen van jullie deze zomer te zien in Ray-sur-Saône!

(Het betreft het middelste en het rechter huisje op de foto).

Eén antwoord op “Gratis vakantiehuis?”

 1. Goede middag,

  Met heel veel plezier ben ik de boekjes Varen in …. aan het lezen. De delen Noord- en Zuid-Holland heb ik gelezen. Ik heb een aantal aanvullingen om de boekjes zo actueel als mogelijk is te houden. Ik realiseer mij dat dat voor een gedrukte versie lastig is, maar de PDF versie is dat eenvoudiger.

  Ik ben op zoek naar een email adres om een en an der toe te sturen. Vandaar via deze weg.

  Vriendelijke groet,
  Jan Veuger
  Purmerend

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.