Opgelucht…

… omdat wij vandaag ALLEBEI onze eerste dosis vaccin tegen Covid-19 gekregen hebben. Peter vanwege zijn stamceltransplantatie, ik vanwege de uitgenomen schildklier, stukje nier en nóg een paar missende onderdelen. We hebben het Moderna-vaccin gekregen, maar we moesten we wél zestig kilometer voor rijden omdat het dichterbij overal vol zat. Op 19 februari krijgen we de tweede dosis…

2 Antwoorden op “Opgelucht…

 1. Beste Hans en Peter
  Het allerbeste gewenst zeker met betrekking tot jullie gezondheid.
  Nu mijn onbescheiden vraag
  Wat is de minste doorvaarthoogte van Zuid Frankrijk binnendoor naar Nederland
  Ik wil binnenkort een boot ophalen
  De diepgang lijkt mij geen probleem pakweg 1.20 maar de boot is rond 3.40 hoog en dat lijkt mij wel een knelpunt
  Als ik jullie boek lees denk ik via Canal Rhône au Rhin maar misschien is er een hogere route?
  Waar loop ik het minst risico?
  Met vriendelijke groet
  Paul Sluimer

 2. En wij maar wachten hier. Wat een ellende. Nu maar hopen dat er geen “troisieme confinement” komt, dat zou nog vervelender zijn dan de avondklokken e.d. hier en daar. Blijkbaar ben je gelukkig wel helemaal hersteld van de verschillende “excisies”. Sterkte!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.