Vakantie in Corona-tijd

Voor onze Nederlandse, Franse en internationale vrienden: het ziet er naar uit dat Frankrijk rond 15 juni van het slot gaat. Om dat te vieren stellen we voor iedereen die er gebruik van wil maken deze hele zomer gratis ons tweede EN derde huis beschikbaar! Wél reserveren, om dubbele bezettingen te voorkomen. Welkom op het Domaine du Bac!

Pour nos ami(e)s internationaux/internationales : La France semble de rouvrir le 15 juin. Pour célébrer cette libération, nous mettons nos deux maisons d’amis à la disposition de tous qui veulent s’y loger, gratuitement. Il faudra réserver afin d’éviter les doubles. Bienvenue au Domaine du Bac !

4 Antwoorden op “Vakantie in Corona-tijd

  1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag Hans, geniet van jullie samen zijn en leven. Wij komen niet want we hebben hier genoeg te doen op L’Ecarté en natuurlijk ook al onze dierenvrienden waar we verantwoordelijk zijn. Geniet samen.

  2. Zodra alle hindernissen (onduidelijke dienstroosters, de tot nu toe onneembare Belgische Barrière etc. etc.) uit de weg zijn geruimd gaan we zeker van dit vorstelijke aanbod gebruik maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.