Mosselen, Medisch, Muizen en Meer….

Winterdag in Ray-sur-Saône. Wij eten mosselen (met zelfgemaakte frites, natuurlijk gebakken in AUTHENTIEK Vlaams ossenwit! Héérlijk!). Terwijl er medisch van alles gebeurt (maag- en darmonderzoek bij Hans, géén uitsluitsel; periodieke contrôle Peter, alles 100 % in orde) blijken we ook nog muizen te hebben in de garage; dus alles uitkammen, schoonmaken, vallen plaatsen en walnotenschillen weggooien. Intussen is de herfst in de winter aan het overgaan en zijn we met een paar leuke en spannende dingen bezig: Peter heeft sinds begin oktober een baan voor halve dagen (jawel, in LOONDIENST), we hebben een begin gemaakt met het opheffen van de holding (wat een ongelofelijke hoeveelheid geneuzel oplevert met allerlei instanties, waaronder de belastingen), en we moeten dientengevolge een groot aantal wijzigingen regelen in mailadressen, contacten, bankverkeer enzovoort. Daarnaast legt Peter de laatste hand aan de Franse vertaling van zijn boek, probeert Hans een roman en hebben we iedere avond gezellig de GEHEEL VERNIEUWDE open haard aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.