Het is 18 graden…..

….. hier in Bretagne. Terwijl heel Europa zucht onder een hittegolf, zijn wij het weerbericht gevolgd en uitgeweken naar het Westen. En zowaar, de opzet is geslaagd: temperaturen tussen 18 en 23 graden, soms met een spatje regen maar meestal met zon. Héérlijk (vooral bij het horen van de weerrapporten van thuis en elders!).

Eén antwoord op “Het is 18 graden…..”

  1. Hier alles prima, we hebben de crematie verzekering stop gezet want we smelten zo wel. Veel plezier daar en wacht nog maar even met terug komen, het is hier nog niet over. Trouwens wat een speciaal en mooi landschap heeft Bretagne.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.