Leeg huis in Juni…?

Wie van onze Nederlandse vrienden heeft in de week van 3 tot 7 juni een leeg huis wegens vakantie of zo? Wij moeten op 5 juni vergaderen in Haarlem en checken dus alvast even de mogelijkheden…. Riante logeer- en vakantiemogelijkheid in ruil, natuurlijk (die eventueel OOK op andere data beschikbaar is)!

Eén antwoord op “Leeg huis in Juni…?”

  1. Mijn huisje is die week beschikbaar Hans. Maar helaas wbv De Key nog steeds geen traplift geplaatst dus ik vrees dat je zonder contraptie die 4 verdiepingen niet haalt. Zeker niet als je ook nog Peter op je rug moet nemen. Laat het maar weten. Groeten, Henk en Marc (net terug van een weekje Berlijn, hardstikke leuk, als ik jullie was zou ik gelijk doorrijden)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.