Binnenkort….

…. zouden ze deze akelige contraptie in mijn ruggengraat willen gaan schroeven, om daarmee de gevolgen van mijn hernia terug te dringen. Vijf dagen ziekenhuis, en daarna twee tot zes weken beperkingen. Hier zeggen ze dan:  “Salauperie putain de bordel !” En terecht. Voorlopig wordt er echter éérst geprobeerd of de boel met infiltraties, fysiotherapie, pijnbestrijding en dergelijke, nog voldoende binnen de perken te houden valt om de ingreep nog wat uit te stellen. Beter een zwaard van Damocles dan een schroefmachine van Bosch, zullen we maar zeggen!

Eén antwoord op “Binnenkort….”

  1. Hartelijke groeten en het allerbeste gewenst met de gezondheid en gezelligheid samen. Heb lang geleden al naar Hans gezocht, maar heb de boot kennelijk gemist. Daar was overigens bepaald geen haast bij, maar toch ben ik blij nu een tipje van de sluier te hebben kunnen oplichten door jullie indrukwekkende blog te lezen. En: wie weet ….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.