Vergeefse poging….

… om onze sociale communicatie uit de handen van Facebook te rukken. Zeven maanden lang hebben we geprobeerd een particuliere vorm van sociale media (dus BEVEILIGD en ZONDER dat Zuckerberg er met zijn tengels aan kan komen) in de lucht te houden, maar helaas: met een gemiddelde van 0,2 reacties per bericht (en dus meestal helemaal NIKS) moeten we vaststellen dat mensen niet bereid zijn om op die manier berichten uit te wisselen. We gaan er dus mee stoppen, en voor de alledaagse communicatie is het: terug naar Facebook.

Voor degenen die GEEN Facebook hebben, zullen we proberen het privé-kanaal nog een tijdje open te houden (maar als er daar nog altijd GEEN reacties op komen, dan houdt dat op een gegeven ogenblik ook op).

 

Eén antwoord op “Vergeefse poging….”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.