Nu alleen de tuin nog….

…. winterklaar maken! Vandaag de LAATSTE dag dat het meer dan 20 graden wordt. Dus komt de winter eraan en zal er niks anders te doen zijn dan blogberichten schrijven en op reis gaan.

O ja, nu we het TOCH over blogberichten hebben: onze pogingen om iets van sociale media op te zetten BUITEN de lange arm van Facebook blijken lastiger dan gedacht: er reageert domweg bijna nóóit iemand op (en daar doe je het dus niet voor). We gaan het nog tot het eind van het jaar aanzien, en als er dan nog altijd niemand is die af en toe reageert (de goeie niet te na gesproken, dus, Hanneke en Henk!) dan trekken we weer even vrolijk de stekker eruit.

U bént dus gewaarschuwd! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.