Hevige graafwerkzaamheden….

…zijn nodig om het allerlaatste stukje van het onder de grond brengen van de hoogspanning uit te voeren. Medewerkers van het elektriciteitsbedrijf doen hun uiterste best om zo weinig mogelijk schade aan te richten, maar helemaal zonder zichtbare sporen zal de operatie niet zijn. Hopelijk is het morgen klaar en kunnen de laatste stroompalen verwijderd worden.

On creuse pour la dernière phase de l’enterrement de la haute tension. L’équipe de la SCICAE fait tout ce qu’on peut pour ne pas trop abimer le terrain, mais il y aura des petites traces, bien sur. Peut-être c’est prêt demain ; on peut enlever les derniers poteaux après que le nouveau câble est en place.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.