Nog maar eens een link…

…naar deze blog. Het is niet eenvoudig om mensen van hun Facebook-gewoonten weg te halen en om hen op een particuliere pagina te laten kijken. Ook blijkt het IETS lastiger om te reageren (omdat mensen op “leave a comment” moeten klikken en dan 3 dingen in moeten vullen), en IETS lastiger betekent al gauw VEEL minder. Geeft niks, als een paar duizend mensen te kennen geven dat het gedaan moet zijn met het eindeloos misbruiken van gegevens, komt er al een gevolg. Voor wie óók wil: Peter kan vast en zeker voor iedereen een blogpagina aanmaken 🙂

Encore un lien à notre blog. Ce n’est pas simple de changer les habitudes des gens et de les faire regarder sur une page privée. En plus, les commentaires sont LÉGÈREMENT plus compliqués (parce qu’il faut cliquer sur “leave a comment”, puis remplir quelques champs), alors BEAUCOUP moins utilisés. Ce n’est pas grave : quelques milliers de gens qui s’expriment contre les abus de confidentialité suffisent pour changer les choses. Ceux qui veulent ouvrir un page privé aussi : demandez Peter !  🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.