6 Antwoorden op “When I’m sixty… EIGHT

 1. Hieperde piep hoera! Er is er één jarig en dat kun je wel…….
  Heel hartelijk gefeliciteerd met deze prestatie en een mooie verjaardag.
  Zijn jullie nog onderweg of al terug op stal?
  Feestje? Nou sowieso een gezellige dag. xxxxxx Bea

  1. We zijn al terug, we zijn al jarig EN we vieren feest! Wat wil een mens nog meer? En bovendien is het hier stralend weer, dus we genieten volop. Lief dat je aan me gedacht hebt, al wordt de behaalde leeftijd wel steeds meer een reden tot zorg: ik kan het niet eens meer omdraaien om mijn leeftijd te flatteren! 🙂

 2. Bonjour Hans, gefeliciteerd met je verjaardag en Peter natuurlijk ook gefeliciteerd met de verjaardag van je man. Ik had je willen bellen, dus wat persoonlijker maar mij bleek dat we alleen een vast telefoonnummer hadden en die deed het niet meer. Als je eens tijd hebt mail jullie telefoonnummer dan even. Het kan ook dat Klara het ergens heeft gezet maar die is er 10 dagen niet, even naar Nederland.
  Maak er een fijn feest van en geniet van deze speciale dag( er is er maar 1 van).
  Liefs, Henk en Klara

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.